top of page

КВБ КАТАЛОГ

Почитувани пријатели,

 

RWB catalogue е производ на Royal Wine Ball , електронски деловен медиум во кој, ВИЕ,  најдобрите винарии и компании од винската и туристичката индустрија од регионот и пошироко, ќе можете да се рекламирате, да ги видите најдобрите компании на глобалниот пазар, од вашата област на работа, и релативно брзо и лесно да воспоставите контакт и деловна соработка со нив.

 

Доколку сакате да запознаете сериозни деловни партнери на определен пазар, RWB Catalogue  е вистинското место за тоа.

Раскажете ја Вашата успешна приказна на светот.

 

Искористете го RWB CATALOGUE просторот, да видите и да бидете видени.

RWB Catalogue - Cover page.png

Издание бр. 1 / 2023

Image by John Murzaku

Наши поддржувачи

bottom of page