top of page

ДК АКТИВНОСТИ

Дојдете во Демир Капија за уникатно искуство кое нуди разновидни активности за секого.

Од екстремни спортови исполнети со адреналин до порелаксирачки авантури, има нешто што одговара на сечиј вкус.

Обидете се со качување по карпи и кајак за да го почувствувате срцебиењето или лежерно да прошетате низ живописните природни патеки и да го истражите прекрасниот локален пејзаж. Достапни се и голем број културни активности, како што е дегустацијата на вино.

Без оглед на вашата желба, дефинитивно ќе имате незаборавно искуство во Демир Капија.

bottom of page