top of page

ЧПП
Често поставувани прашања

Ви стоиме на располагање да одговориме на вашите прашања во секое време.

Каде се одржува фестивалот?

Фестивалот „Кралски вински бал - Демир Капија“ се одржува во Демир Капија, на градскиот плоштад што го нарековме Кралски Вински Град, специјално формиран за овој фестивал.

Демир Капија е мал град кој се наоѓа во југоисточниот дел на Република Северна Македонија, а Градскиот плоштад е центар на животот во Демир Капија каде се одржуваат сите главни случувања. Од локални маркети до кафулиња и ресторани, овде владее постојана енергична атмосфера.

2

Колку чини влез на фестивалот?

Влезот на фестивалот е бесплатен.

3

Како може да станам волонтер на фестивалот?

Може да станете волонтер со пополнување на регистрационата форма објавена во делот КВБ Настан - Регистрација.

4

Како можеме да станеме ваши спонзори?

Можете да не контактирате преку е-маил или преку телефон каде ќе дискутираме за сите детали и начини за учество на фестивалот. 

Image by John Murzaku

Наши поддржувачи

bottom of page