top of page

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО
НА ФЕСТИВАЛОТ

Почитувани пријатели,

Ни претставува огромно задоволство и чест да ве поканиме, да бидете учесници на меѓународниот вински фестивал КРАЛСКИ ВИНСКИ БАЛ - ДЕМИР КАПИЈА 2023, кој ќе се одржи на 14 и 15 октомври, на просторот на КРАЛСКИОТ ВИНСКИ ГРАД, кој ќе биде изграден специјално за овој настан на градскиот плоштад во Демир Капија.

Ве молиме, одберете еден од пакетите дадени во табелата во продолжение (пакет A или пакет B), пополнете ја АПЛИКАЦИЈАТА ЗА УЧЕСТВО и испратете ни ја на royalwineballdk@yahoo.com.

Последниот рок за пријавување е 31.08.2023 година.

Ние ќе Ве контактираме и ќе Ви испратиме ПРОФАКТУРА и текстот на Договорот за соработка.

Се гледаме во Демир Капија.

* На малите семејни винарии им ја нудиме можноста, на еден штанд своите вина да ги изложат (промовираат и продаваат) до 3 винарии, и на тој начин да ги поделат трошоците за учество на фестивалот. Рекламниот простор во медиумите на КВБ наведен во табелата, како и производите и услугите на КРАЛСКИ ВИНСКИ БАЛ, наведени во табелата, винариите исто така ќе ги поделат рамноправно.

Za na WEB - tabela - 1 den.png

На фестивалот, стручен тим составен од искусни сомелиери од Балканот, ќе ги оценуваат и ќе ги прогласат најдобрите вина од Балканот, во повеќе категории, кои ќе бидат наградени. Составот на тимот и нивните квалификации наскоро ќе биде поставен на нашиот портал.

 

Фестивалот е од продажен карактер.

АПЛИКАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО

Image by John Murzaku

Наши поддржувачи

bottom of page