top of page

КОНТАКТ

Ви стоиме на располагање да одговориме на сите ваши прашања,

да договориме средба и да склучиме успешни соработки.

Kontakt 1.png

Контактирајте не!

Адреса

ул. „11ти Октомври“, бр. 10А

1442 Демир Капија

Република Северна Македонија

Телефон

Email

Социјални медиуми

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Youtube
Rate Us
PoorFairGoodVery goodExcellent

Ви благодариме за пораката!

Лого - Кралски Вински Бал - samo casa_edited.png
Image by John Murzaku

Наши поддржувачи

bottom of page